2023-02-21 112 views
啱啱出咗bonus,我就即刻book 位帶屋企人去食好野。今次我哋就食餐廳好出名嘅Sea View Menu😍🦆🦆前菜Foie Gras Parfait 🦆🦆濃郁幼滑嘅鴨肝,配埋自家製嘅🌿香草芥末醬。味道鮮味,完全冇膻味!食完個口仲有好濃郁嘅鴨味🦆!十分岀色👍🏻🥒🥒前菜Courgette 🧀🧀 意大利青瓜爽脆可口,每一啖都非常多汁!加埋芝士同橄欖醬,有另一番風味🤤!特別得來又好味!正!🐮🐮Wagyu Sirloin🧄🧄 主菜當然要食和牛西冷牛扒,呢個牛扒煮到岩岩熟,就算唔點汁都有好重嘅牛肉味🐮。而且肉質好腍,唔會好多筋!食得岀係頂級嘅牛扒!🍫🍫Triple Chocolate Cake 🍰🍰呢個蛋糕真係勁好食,🍫朱古力濃而不膩!再加左橘子醬🍊係入面,味道變得更清新。好快就比我食哂!呢餐真係超好食,連屋企人都讚不絕口!最開心就係套餐仲送左自家設計嘅杯墊比我地,真係精美實用!