2022-02-10 288 views
觀塘出名多工廈,今日就上左黎成業呢到搵食,搵番台灣便當既味道🤤。🐒秋意去骨豉油雞便當💰$60連飲品(自家冷泡茶-白桃烏龍茶)上到去有幾款唔同既便當,老闆就推薦左我食呢招牌豉油雞便當,另外跟餐會有個飲品,我揀左佢地既自家冷泡茶(白桃烏龍) ,佢個茶包入面真係有啲桃粒,飲落都唔係化學味,食完飯飲好舒服😌一打開個便當有驚喜,因為好colourful,入面除左有色水好正既豉油雞之外,仲有少少胡麻沙律同涼拌土豆蘿蔔絲,份量都算多。雞食落好滑,層皮都唔會好肥,滷得夠哂入味。飯方面除左面頭有飯素之外,其實仲有一盒佢薑蓉,勁岩送飯食😍。見到menu仲有得揀好hit既蒟蒻麵,岩哂啲係附近office翻工既OL姐姐👩🏻‍💻。

白桃烏龍茶

2022-02-08