2022-01-25 802 views
平時好少(基乎係無)即日食即日出post,因為我之前食太多嘢,全部都要排隊出😂今日呢間真係高質良心小店,又好食又好飲,老闆又好nice好好人,所以想快啲出呢篇文呢間位於太子站旺角站中間嘅三文治多士外賣店,見近期多人食,賣相又靚又吸引,今日早收終於過咗嚟買啦🍏手撕豬肩肉青蘋果多士🥪另一半要食肉,叫咗個新口味嘅豬肩肉青蘋果多士俾佢,大讚好味,平時豬肩肉食得多,但原來手撕口感好好,加埋青蘋果嘅清新、特調醬汁,成個包好夾!仲要大讚佢多士烘到金黃色,好香好靚,好吸引!食落真係大讚👍🏻🉐🍤大蝦帶子芒果多士🥪我就鐘意少啲肉,老闆都話女仔多數揀呢款~芒果大蝦一向夾,加埋帶子好好食👍🏻整個配搭都好好,一樣有啲醬汁一齊食好match,多士烘得出色👍🏻🉐🍈期間限定 哈密瓜汁🥤老闆大力推介新鮮真材實料製造嘅哈密瓜汁,我一飲~真係好正!好濃郁好好味!真係真材實料,舖頭仲放咗好多個哈密瓜係到,真正原材料👍🏻天然哈密瓜汁,呢個味道完全係靚嘢,而家係當造季節所以多數只係3星期左右嘅期間限定,要飲就快啦~🉐🥛法式燒鮮奶(焦糖/榛子/呍呢嗱)呢杯係暖暖牛奶,面頭加上燒過嘅cream brûlée味道,嗰底有啲vanill

🍏手撕豬肩肉青蘋果多士🥪

🍤大蝦帶子芒果多士🥪
我就鐘意少啲肉,老闆都話女仔多數揀呢款~

🍈期間限定 哈密瓜汁🥤

🥛法式燒鮮奶(焦糖/榛子/呍呢嗱)
呢杯係暖暖牛奶,面頭加上燒過嘅cream brûlée味道,嗰底有啲vanilla味,第一次飲暖牛奶係咁好飲🉐但留意呢杯要即場飲,先至又靚又好飲啊😌

🚩tic tac toast (太子) @tictactoast_hk
📍太子花園街174號地下A1號舖

2022-01-24
Waiting Time
12 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner