2024-03-30
-豬骨湯豬軟骨拉麵 豬骨湯湯底味道濃郁, 豬軟骨索晒d湯濃味, 肉質好腍, 豬軟骨有嚼勁, 口感豐富。-蕃茄湯烏冬加糖心蛋蕃茄湯清爽酸甜,烏冬口感好彈, 而糖心蛋軟嫩質地,超好味~ 越食越開胃~ -蟹籽玉子燒外表金黃色澤, 煮得岩岩好! 質地滑嫩, 仲有濃郁既蛋香味道-蟹籽沙律份量好多, 清新既沙律菜, 配蟹子, 口感豐富, 成個口腔好fresh! -三文魚卷 & 吞拿魚沙律小卷新鮮既三文魚片, 同吞拿魚, 由紫菜包著.. 細細啖咁食, 食到停唔到口~-三文魚, 劍魚腩色澤好靚, 肉質肥美, 味道鮮甜~-壽司: 肉鬆、北寄貝、櫻花魷魚、香蔥吞拿魚腩、花之戀、黃金魷魚花之戀肉質味道好鮮甜, 我最鐘意食黃金魷魚花之戀, 份量超多~成口都係肉~口感好豐富, 加上蟹籽既脆口! 不得了~
-蕃茄湯烏冬加糖心蛋
-蟹籽玉子燒
-蟹籽沙律
-三文魚卷 & 吞拿魚沙律小卷
-三文魚, 劍魚腩
色澤好靚, 肉質肥美, 味道鮮甜~