2022-10-24
呢間日式居酒屋,響赫德道地二十多個年見盡呢一帶轉變,餐廳外觀裝修和風由石磚砌成行過都會望下,舖頭入面吾大,擺設充滿日式小店的格調,裝飾不變,味道依然,超懷念!所以一直都有班熟客支持,我哋點左: ❣️龍蝦沙律~龍蝦沙律好好食,啖啖龍蝦肉入面加埋魚子,食到停唔到口😋❣️日本室津蠔(2隻) ~夠鮮甜😋❣️柚子鹽燒白鱔串~鹽燒白鱔,外層香脆肉滑,必食推介❤️❣️和牛串 ~呢串牛味重,肉質鮮嫩,一口咬落肉汁四溢❤️❣️燒飯團~耐心製作,燒到香脆可口😋
❣️燒牛小排~肉質鮮嫩軟腍多汁,牛味十足❤️❣️燒牛舌~牛舌是厚切,燒得超香肉厚多汁❤️❣️雞皮~雞皮串燒燒到卜卜脆,好惹味❤️❣️鵝肝石鍋飯~鵝肝口感很细腻爽滑,淡淡油脂香味,外脆內軟,濃郁的鵝肝味道,份量啱曬女仔❤️❣️生啤買一送一優惠 ❤️一直鐘意去居酒屋原因就係店食物款式多,佐酒小食、刺身、壽司、燒物、串燒、店長推介,啤酒、清酒樣樣有,耐心等待師傅炮製嘅時候,可以慢慢食慢慢飲,家的感覺,食得隨心隨意,食到飽好滿足😊
❣️日本室津蠔(2隻) ~夠鮮甜😋
❣️柚子鹽燒白鱔串~鹽燒白鱔,外層香脆肉滑,必食推介❤️
❣️和牛串 ~呢串牛味重,肉質鮮嫩,一口咬落肉汁四溢❤️
❣️燒飯團~耐心製作,燒到香脆可口😋
❣️燒牛小排~肉質鮮嫩軟腍多汁,牛味十足❤️
❣️燒牛舌~牛舌是厚切,燒得超香肉厚多汁❤️
❣️雞皮~雞皮串燒燒到卜卜脆,好惹味❤️
❣️生啤買一送一優惠