2024-09-05 72 views
香港🇭🇰 即興去左粉嶺~嘆甜品🍮 依家入到去係木系風格~ 仲有好多貓貓咕𠱸可以俾我打卡,哈哈~ 甜品種類都好多款仲有小食同埋飲品🥰📌開心果奶蓋窩夫🤎💚 ➕雲呢拿雪糕🍦$75 有3塊窩夫🧇 😍😍 呢排開心果真係好Hit❤️‍🔥❤️‍🔥勁香濃嘅開心果~ 第一次試開心果奶蓋😋YYDS #📌白桃沙冰🍧 $26 超靚有玫瑰花瓣同埋蝴蝶喺上邊🥰價錢仲要好平~ 🌹🌹🦋📌焦糖布丁🍮 ➕雲呢拿雪糕🍦 $42 真係好似去咗日本🇯🇵食的焦糖布甸~ 送咗一個焦糖脆脆~ yum #📌法式焦糖燉蛋 $48唔會太甜,剛剛好,而且有焦糖喺面呢~脆脆的~ 好吃😋 價錢普遍都比其他甜品店優惠~ 重點是擺盤很美🦋🦋岩曬我依D HKG打卡🤭💕#tandessert #粉嶺 #嘆甜品 #跟住jj去搵食 #香港好去處 #香港美食
香港🇭🇰 即興去左粉嶺~嘆甜品🍮
📌開心果奶蓋窩夫🤎💚 ➕雲呢拿雪糕🍦$75