2020-08-29 171 views
由佢吉鋪到租鋪,見證住佢既誕生🤣🎉星期六、日每次經過Marka House都見到人龍,其實想試好耐了。終於搵到機會試下啦 溫馨提示💡如果lunch hour去食既話,記得預早少少去排隊吖,如果唔係都要等20分鐘以上。餐廳裝潢簡約得黎而不失高雅,主要以灰、藍、白為格調。通透既落地玻璃,窗外和暖既自然光線照入室內,感覺舒適宜人。環境雅緻、寬敞開揚。蘇格蘭煙三文魚班尼迪蛋配菠蘿凍紅茶💛💲78All day breakfast黎講,Egg Benedict🍳係我既至愛‼️🥰 豐富既午餐展開左美好既weekend😉先講個賣相已經無得頂😍打卡一流,而且好ig-able📸👍🏻 所有Lunch set都只係$78咋💥而且有12款set可以選擇,總有一款啱你既🤣 所有套餐均配菠蘿凍紅茶或汽水一杯。🍍🍹🥤🔸切開隻蛋,滿滿的蛋黃汁滲出黎🟡😜配上微咸既煙三文魚,口感好juicy💦英式鬆餅口感鬆軟,烘完都唔乾👍🏻👍🏻伴碟配菜沙律🥗新鮮又好味😋👍🏻配上特製醬汁,好開胃🥰🔸菠蘿凍紅茶好fresh,幾好飲😝💦🍹🍍甜度適中,一試便愛上😍‼️芝士烤雞全日套餐🧀🐔💛💲78全日套餐非常豐富‼️有蕃茄,大啡菇,黑松露炒蛋,美式腸同
由佢吉鋪到租鋪,見證住佢既誕生🤣🎉

蘇格蘭煙三文魚班尼迪蛋配菠蘿凍紅茶
💛💲78

🔸
🔸菠蘿凍紅茶好fresh,幾好飲😝💦🍹🍍
甜度適中,一試便愛上😍‼️
芝士烤雞全日套餐🧀🐔
💛💲78

全日套餐非常豐富‼️有蕃茄,大啡菇,黑松露炒蛋,美式腸同埋芝士烤雞。
大啡菇有驚喜😍好juicy,香氣十足
黑松露炒蛋好滑,但略嫌唔夠蛋香。
塊芝士雞扒有d乾,麻麻地😌 其他就不過不失啦。
2020-07-04
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$78 (Lunch)