2024-08-08
👧🏻😋👅🍽✨高質抵食法國菜🫶🏻-🇫🇷 ODELICE!多區有分店, 晚市2人套餐只需$538包2 petits plats (可選頭盤或甜品) + 2 main, 另有3-5人套餐同每日不同優惠🇫🇷 環境闊落有田園風, 無論2人定多人聚餐都適合不過, 店員仲好好招呼, 經濟價錢都有貼心服務☺️ 連餐湯餐包都認真好食🫶🏻-頭盤 🧆💯 法式點心拼盤 +$30 五款都好出色, 最愛juicy又鮮甜既蟹肉他他同外脆內軟既 truffle croquette-主菜 🥩 ✨煎鵝肝油封鴨腿意粉 +$35 鵝肝軟滑油而不膩, 鴨腿拆晒肉鹹香嫩滑, 意粉醬都充滿鴨油味✨阿根廷安格斯牛脊肉 +$55 唔算太滑但肉味好濃, 鴨肝砵酒醬更突顯肉味; 燒薯粒好出色外脆內軟-甜品 🥠💯火焰橙酒可麗餅 店員燒著橙酒淋落塊crepe, 個人覺得太濕, 好彩冇浸腍塊crepe🤣 但鐘意酒香既人就會鐘意佢咁濃烈-飲品 🥂✨Refresh Me $45 檸檬, 薄荷, 蜜糖, 甜甜地又清新夏天良物✨Sparkling wine $60
高質抵食法國菜🫶🏻
頭盤 🧆