2020-11-09 202 views
今次間餐廳係我朋友揀既 佢仲好叻叻豬咁前幾日就book定枱 所以去到唔單止唔洗等 仲有和牛餐買一送一優惠添呀!俾個menu大家參考下啦 我地就揀左澳洲和牛餐 除左澳洲M5和牛、牛肩胛、美國進口牛肉、黑豚肉、豚腩片之外 刺身、海鮮、自助吧同埋飲品都係任飲任食環境唔錯 裝修係走和風路線 幾有心思 火鍋料同飲品既選擇都幾多 啤酒同埋清酒都係任飲刺身好新鮮 擺盤亦有幾有心機 質素好過唔少日本餐廳 尤其係赤蝦 鮮味十足又夠彈牙 蝦頭仲有滿滿既蝦膏 我地encore左幾轉海鮮亦同樣新鮮 蠔更加係非常肥美鮮味到主角肉類出場喇 不愧為澳洲M5和牛 顏色夠晒鮮嫩 一睇就知新鮮 油花分布平均 肉味濃郁 食落幼嫩中帶有少許咬口 另外牛肩胛同黑豚肉都唔錯!炸物亦都唔錯 食得出係即叫即炸甜品都好高質 芒果布甸同幼凍都好出色 而且仲有雪糕無限供應今餐真係好抵食 兩個人加埋埋單都只係$442 仲要有刺高質既刺身、海鮮同澳洲m5和牛任食!溫馨提示:為免去到冇枱白行一趟記得預早book呀! Whatsapp book枱有和牛買一送一優惠

俾個menu大家參考下啦
環境唔錯 裝修係走和風路線 幾有心思