2023-03-09
今日放工同朋友去咗打邊爐,係食過咁多打邊爐平民任食之最!價錢合理,食物質素高,食物多樣化,環境舒適,服務態度好,大推!首先,我哋點了堂主套餐,包含了風味主菜六選一加火鍋放題。主菜揀左老壇酸菜魚。麻香味極濃烈,魚片超滑,配菜還有大大條花生芽!無諗過食火鍋之餘可以食到咁有質素嘅川菜。火鍋我哋揀左胡椒豬肚湯底,估唔到湯底都可以咁足料,大量胡椒同埋厚身嘅豬肚,真係值回票價!火鍋食物質素完全不可被忽略。肉類肉味鮮甜,十分新鮮,脆肉鯇魚無泥味,完全可以媲美單點嘅質素。自助吧仲有多款手包餃子,味道一百分。連烏冬都係日式急凍嗰隻彈牙烏冬!凍飲櫃亦非常精彩,有新鮮飲料;竹蔗茅根水,洛神花茶,唔鍾意嘅話仲有大量罐裝飲品,有汽水又茶類。大推呢間高質火鍋店👍🏻👍🏻👍🏻
大推呢間高質火鍋店👍🏻👍🏻👍🏻