2023-06-08 278 views
今晚去咗山見台式火鍋食晚餐放題,整體感覺都幾唔錯,值得推薦。首先,食物選擇非常豐富,有各種類型嘅肉類、海鮮、蔬菜、豆腐、麵等等,而且新鮮度都好高。我個人最鍾意嘅係佢哋嘅牛肉同豬肚,好嫩滑有口感,加上啲麵同菇類,真係好好食。其次,湯底味道都好好,我地揀咗麻辣湯同鮮湯,麻辣湯唔會太辣,但都有啲辣味同麻感,鮮湯就非常清爽,啲食材煮落去後味道更加鮮美。最後,服務員態度都非常好,好有禮貌,而且會定時嚟問下有冇需要加湯或者換湯底,服務真係唔錯。總括而言,山見台式火鍋嘅晚餐放題真係好值得一試,食物選擇多而新鮮,湯底味道好,服務好好,價錢亦都算合理,不妨約埋啲朋友嚟試下啦。