真係估唔到旺角都有咁高質嘅甜品店!早幾日同老公食完午餐,想食吓甜品,行到豉油街,見到間紅色小店,非常搶眼!原來呢度專賣奶昔同窩夫,見佢哋啲嘢都幾特別,咁就決定試吓啦!一試就好有驚喜!👍🏻我地叫左🧇泰國TP金枕頭榴槤窩夫同🧇抹茶卡士達窩夫,兩款各有特色!榴槤窩夫夠特別,榴槤果肉好新鮮,香味濃郁!抹茶cream好滑,配上紅豆蓉,完全係最佳配搭!份量好多好足料!窩夫好香蛋味,好軟熟,用叉輕輕都已經可以切開!另外,我哋仲叫咗🥤意大利咖啡奶昔同🥤甜蜜18度蜜瓜奶昔,奶昔非常細滑!意大利咖啡味好香,咖啡迷真係唔好錯過!甜蜜18度蜜瓜奶昔嘅蜜瓜好新鮮,好甜!而且滿滿嘅果肉,增加口感,飲落好天然,仲非常juicy!加上新鮮牛奶,解渴之餘,仲好清新!我最欣賞係佢地真係即叫即整,地方仲好乾淨,可以望到佢哋整嘅過程,非常衞生!👍🏻如果行開旺角,想品嚐高質甜品店 ,呢間真係不二之選!
真係估唔到旺角都有咁高質嘅甜品店!

如果行開旺角,想品嚐高質甜品店 ,呢間真係不二之選!
2024-08-09
Type of Meal