2022-01-30 62 views
成兩年無得去旅行,真係好掛住去日本旅遊既日子特別係日本既野食,真係好好味,尤其是日本啲串燒同燒肉,零舍好食所以今日就特別搵左間專門食日式串燒既餐廳,就算無得去日本都可以過下口癮除左極海量款式既串燒外,亦有炸物同飯、烏冬,不過我今日黎唔係為左食飯的雖然無得堂食,但都見到入面佈局幾靚,好有日式風格,牆上既畫作都充滿住日本風四式雞肉串,係4串雞肉分別配上唔同醬汁調味:明太子醬、紫蘇梅子醬、辣汁芝士、蘿蔔蓉酸桔醋汁,同一款雞肉,食出唔同味道燒牛舌,勁厚身,好有咬口,牛味亦好重其他串燒同樣出色,當中最impress就係荔枝豚肉串,用豬肉片包住甜甜荔枝肉,咸咸甜甜咁原來勁好味一定要試下炸物都唔錯,炸雞外脆內軟,出色!
成兩年無得去旅行,真係好掛住去日本旅遊既日子

燒牛舌,勁厚身,好有咬口,牛味亦好重

一定要試下

炸物都唔錯,炸雞外脆內軟,出色!