2023-11-02 1032 views
本身無喺日本食過,見佢新開左一段時間就試吓佢🥪🍰☕️仲免收加一添.✨炸豬扒方堡✨新鮮炸起既豬扒,加埋椰茶絲、豬扒醬、鬆軟既麵包🤤🤤無懈可擊🍞個麵包真係幾出色,軟熟得黎食落又唔會痴牙,一d負擔都無🥹✨雞蛋沙律潛艇堡✨呢個包都係一樣咁鬆軟🥰蛋沙律主要都係舖喺面頭,入面夾既主要係生菜🥚蛋沙律就係好日式果種風格,好綿密☁️仲有少少芥末味,唔會單調✨Komeda咖啡(大杯)✨好易入口既咖啡☕️對於平時唔飲咖啡既我黎,苦味勁少,又唔會酸,有d似咖啡糖既走甜味,係飲落喉嚨好舒服既咖啡💆🏻‍♀️附送果包豆咸甜咸甜咁食完一粒又一粒🙊✨紅豆小町 櫻(走冰)✨由紅豆、紅茶、牛奶組成🧊比較細杯,少左冰就少之又少😥味道一般,因為個紅茶味係午後紅茶果隻香精茶味😓自己就麻麻地呢種味🍵但個紅豆係好綿密香甜既🫘✨迷你冰與火✨個名無改錯🤤個丹麥酥係熱熱地,而個牛奶雪糕唔食快d真係好快溶🔥味道方面🍦牛奶雪糕好香濃牛奶味,係日式既味道!下次要單點黎食先得❤️丹麥酥其實都好食既,好有牛油香,加埋糖漿🤌🏻仲好貼心切開做4份方便食☺️
✨炸豬扒方堡

✨雞蛋沙律潛艇堡

✨Komeda咖啡(大杯)

✨紅豆小町 櫻(走冰)

✨迷你冰與火