2023-12-06 78 views
今日同朋友嚟咗將軍澳海濱行吓,晚餐嘅時候見到呢一間日式料理餐廳,外面裝修得好精緻,入邊都好有日式嘅感覺,同朋友兩個人就入去試吓啦!環境都好闊落啊!天婦羅虎蝦野菜蕎麥麵 $98朋友叫咗呢一個凍食嘅蕎麥麵,仲有兩隻大大隻嘅虎蝦天婦羅,炸過嘅蝦都仍然好新鮮,咬落好爽彈,天婦羅嘅炸粉唔會好厚,新鮮炸出嚟脆卜卜,加埋爽口嘅蕎麥麵,非常推介!熟成牛柳玉子鐵板燒 $91我自己就叫咗呢個鐵板餐,熟成牛柳有好多塊,鋪滿咗成個鐵板!牛柳係厚切嘅,牛柳咬落好軟熟,食落牛味豐富,撈埋玉子入面嘅蛋汁,口感好滑!加埋旁邊有秋葵同蒜片做配菜,食落一啲都唔漏!兩個人加埋都係食咗$200!好抵食!

天婦羅虎蝦野菜蕎麥麵 $98

熟成牛柳玉子鐵板燒 $91