2022-11-21 27 views
突然間就想試試日料,行過尖咀見到呢間店,決定入去試試,估唔到會驚艷到我,店鋪唔大,但係充滿日式風味,牆面掛住今日既期間限定😋😋同店長推薦,😌可以參考落單!刺身都好新鮮,岩掃晚QR Code就有得食😋,試左刺身先,凍得啱啱好,唔怕太硬或者太軟,點埋芥辣,好爽😄!之後就開始食壽司,呢間壽司既飯好好食🤤🤤,佢係已經撈左味道係裡面,可以唔洗點豉油都夠味😆😆我地真係食左好多☺️☺️🌿鰻魚櫻花蝦玉子燒(2件)💰48🌿燒蝦頭(配鮮蝦味噌湯)💰15🌿火炙和牛壽司💰58🌿海之幸盛合💰158 北海道帶子壽司 珍寶甜蝦壽司 北海道活象拔蚌壽司 海膽壽司 牡丹蝦壽司🌿黑松露盛合💰122 黑松露玉子壽司 黑松露赤蝦壽司 黑松露帶子壽司 白松露白身魚薄切🌿立鮨人氣盛合💰88 三文魚壽司 火炙左口魚邊壽司 北海道帶子壽司 珍寶赤蝦壽司 自家製玉子壽司 鰻魚壽司🌿富士山蘋果🍎梳打💰26今日店裡面仲有特別優惠,消費滿💰100加💰28仲可以order一份特別刺身小食:三文魚*1

🌿鰻魚櫻花蝦玉子燒(2件)💰48
珍寶赤蝦壽司
自家製玉子壽司
鰻魚壽司
🌿富士山蘋果🍎梳打💰26

今日店裡面仲有特別優惠,消費滿💰100加💰28仲可以order一份特別刺身小食:三文魚*1+扇貝*2+甜蝦*1+海膽海草蟹籽*1,兩個人去可以😌order兩份😏今晚全部既菜品全部都係高質!會再encore😚
  • 鰻魚壽司
  • 海膽飯