2023-03-08
呢間餐廳係香港有好多分店, 每次都俾d poster 吸引左眼球👀餐牌顯示有5個套餐可以選擇,因為我哋都唔係慶祝啲咩節日所以選擇b set 都係普通試吓呢間燒肉店嘅質素😆呢間餐廳都好光猛闊落,餐廳都幾多職員服務, 而且每兩個人都可以坐卡位,啲嘢可以放到成枱面都係😋呢度嘅送餐服務都好特別, 除咗有職員送餐之外, 牛肉都會以送餐機送到餐枱上,夠曬方便衛生之餘又好特別呢度嘅牛肉, 每日都會喺塊板度標示住牛肉嘅產地同埋號碼,高質餐廳先會敢咁做🤣🤣🤣呢度既餐點選擇都好多,炸物,一品料理,肉類,飯類,面類等 超過一百種選擇,呢度既名物-壽喜燒牛加生雞蛋 非常推薦 入口嫩滑加上蛋汁 更加細膩呢度既炸物-黑松露薯條 都好好食炸得好穌脆 醬料都好濃陏呢度最正係可以任食日本出名既電條,而相中既雪糕錭魚燒都好特別 仲有朱古力同紅豆餡飲品選擇都好多 全部都係出面好少見既飲品🥰食物: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️整體: ⭐️⭐️⭐️⭐️(5⭐️最高)💕
餐牌顯示有5個套餐可以選擇,
因為我哋都唔係慶祝啲咩節日
所以選擇b set 都係普通試吓呢間燒肉店嘅質素😆
呢度既炸物-黑松露薯條 都好好食
炸得好穌脆 醬料都好濃陏
呢度最正係可以任食日本出名既電條,
而相中既雪糕錭魚燒都好特別
仲有朱古力同紅豆餡