2024-11-05 271 views
今日同朋友仔行SOGO順便睇吓銅鑼灣有咩好食,上網搵到間日本料理好似都幾唔錯,就去到永光中心食吓我哋食午餐,佢有好多個唔同嘅組合俾我哋揀又平又貴,咁我就揀咗一個究極丼,朋友仔就揀咗個火炙壽司套餐,由於準備去血拼,我哋仲嗌咗個鰻魚芝士玉子燒同埋炸墨魚串究極當有三文魚帆立貝蝦同埋海膽,係好豐富嘅當飯,而且食材用料都好新鮮,好好味,套餐仲會有一個麵豉湯送返而火炙壽司亦都有鰻魚三文魚,帶子等等,配埋烏冬非常之滿足另外大贊佢個鰻魚芝士玉子,整得好好,入面好Creamy,一啲都唔會好硬,而且食到入面嗰個餡係好鬆軟好留心,呢個一定要嗌最後我哋仲食咗個串燒,都好好味,今餐真係大滿足我哋上網睇佢仲有另外一間分店,如果好多朋友仲可以book房

而火炙壽司亦都有鰻魚三文魚,帶子等等,配埋烏冬非常之滿足

最後我哋仲食咗個串燒,都好好味,今餐真係大滿足

我哋上網睇佢仲有另外一間分店,如果好多朋友仲可以book房