2018-12-24 342 views
聽朋友講呢間放題唔錯,所以就決定book位去試下。去到佢安排左卡位比我地坐都幾舒服,一去到佢就比左張首輪剌身紙我地,叫完好快就會有得食,啲剌身都幾爽口。刺身好多好豐富!好大碟又吸引。店內環境明亮舒適😲,絕對不會有侷促感😁。點餐紙整齊的排好😌,款式之多不容置疑👍。食物選擇真的好多,有:壽司、刺身、串燒、炸物、麵飯、火鍋、甜品等等,一定有適合的美食。服務都幾好,服務生好有禮貌又幫忙收碟,而且無漏單、點了的都好齊的送上。酥炸雞軟骨🐔:爽脆的口感😋,加上香辣的味道🌶,以它作為佐酒小菜🍻,簡直一流👍!我就好鐘意食蜆,見到佢有炒蜆就一定叫黎試下啦,一份都有好多好大碟,個人認為個汁整得幾好幾回味。之後必食推介一定係芝麻雞翼,香口又大隻,真係皮香肉滑。之後仲有個限量火鍋叫左日本和牛壽喜燒,果然冇叫錯,啲牛肉薄嫩易入口,個湯都甜甜地,所以啲菜同金菇都鮮甜。總結:食物款式多元化✨,送野食既速度都算快,份量都岩,係剌身有d會比多左,食物種類都好多,味道不錯。可以一試!加上價錢合理💵,性價比不低喔!

店內環境明亮舒適😲,絕對不會有侷促感😁。
點餐紙整齊的排好😌,款式之多不容置疑👍。
食物選擇真的好多,有:壽司刺身、串燒、炸物、麵飯、火鍋甜品等等,一定有適合的美食。

之後必食推介一定係芝麻雞翼,香口又大隻,真係皮香肉滑。

刺身拼盤
酥炸雞軟骨
招牌抄峴
日本和牛壽喜燒
炸香芋&炸牛奶
$260 (Dinner)
刺身拼盤
酥炸雞軟骨