2023-01-12
聖誕講feel真係點都比唔上港島嘅食肆,臨近聖誕,係到食嘅每一餐都似足聖誕大餐咁(///▽///)落完單就即刻上咗個自家製酸種麵包同牛油,男朋友完全迷上咗個牛油,當係菠蘿油咁食( ・᷄ὢ・᷅ )直接切入主題講下main啦安格斯西冷西冷為人所知係腰後屁股位前嘅部份,側邊會有一條脂肪連住,平時食個陣都會切開佢唔食,但今次真係成舊啪,越近脂肪位越濃牛味,仲要唔un啱啱好,抵讚嘅原隻波士頓龍蝦人人都叫波士頓龍蝦,係咪真係間間都比到波士頓龍蝦?呢間真係ok喎,肉質彈牙有咬口但唔鞋,冇煮過龍,比到驚喜我地,叫過龍蝦伏嘅係呢間唔洗再怕~(≧▽≦)/~無限!真係無限!薯菜可以任加,成班frd黎吹水都唔驚冇野咬,但原本上枱已經一大兜,我地就冇試啦🤣另外都叫咗兩杯cocktail,child memories就比較清,飲到椰香同果香,酒味都幾出,而coffee tea or both就茶味同咖啡較重Overall聖誕黎呢到一定唔會後悔,同情侶/frd黎都冇問題
直接切入主題講下main啦
安格斯西冷