2021-12-13 52 views
餐廳面積唔大大約只係得10幾個位,但佢嘅裝修係幾精緻。一坐落嚟,店員已經好快就攞咗兩杯茶俾我哋 仲有個好靚的口罩套。叫咗兩份lunch set, $360一位因為係BAR TABLE 可以一邊食,一邊欣賞廚師手藝。沙律:上菜時,店員好貼心咁介紹,先食蜜瓜同蕃茄然後再食parma ham. 食材新鮮,配搭新鮮 酸酸地好開胃。北海道帆立貝:好有心思的菜式,用熱情果汁做source,加上黑松露同可食用的花 味覺同視覺的享受。白甘鯛:又係心機菜一道,連魚鱗一齊炸,燒魚配上忌廉明太子汁。第一次食炸魚鱗,非常香脆,好似好薄的薯片咁。伴碟仲有粒龍珠果解油膩。鵝肝多士:鵝肝多士散發油香,入口即溶 配上烏取水晶梨  水果甜味中和左多餘的油脂。牛柳:廚師會問你想生d 定熟d, 我地就揀左生d. 選用美國牛,牛肉味重,配上山葵醬,有層次。肉質亦岩岩好,唔會un.炒飯:考廚師手技的一道,真係做到每粒飯都粒粒分明  很好。麵豉湯: 味道ok 唔會太咸多士:方包加沙糖,簡單食材同做法,已經好好味。最後雪糕做甜品,為美味的一餐作完結。

炒飯:考廚師手技的一道,真係做到每粒飯都粒粒分明  很好。
麵豉湯: 味道ok 唔會太咸
多士:方包加沙糖,簡單食材同做法,已經好好味。

最後雪糕做甜品,為美味的一餐作完結。