太耐無得去旅行真係好掛住泰國嘅味道🥹上環呢間泰國菜好似帶左我去左轉泰國感🤣入面環境好有馬來西亞風情🏝超有feel!-我地叫左個生菜包同埋豬頸肉餸飯🧉個生菜包勁有驚喜!我都吾知點解普通一個生菜包可以禁好食🤣好有可能係我喺香港食過最好食呢生菜包😆🥬酸辣度,調味,肉粒口感都好Perfect 🥰超開胃!我同朋友都大讚,勁吾夠喉🤤另外豬頸肉燒到外皮有小小脆,肉都好夠嫩,配埋個辣汁味道更加豐富,餸飯一流👍🏻-總括而言呢間要收藏呀!絕對會回頭🫶🏻,價錢屬於正常港島Range💰,的確泰菜嚟講有更優惠嘅選擇,但個人覺得食物都高質所以CP值都OK,如果想食環境好D又有Feel嘅泰菜呢間一定要試!🔥
入面環境好有馬來西亞風情🏝超有feel!
$200 (Lunch)
  • 生菜包