2024-08-18
放工放假想約埋班friend 啤啤佢吹下水嘅話,可以試下呢間係上水新開業冇耐嘅粉麵茶餐廳. 晚餐主打地道鑊氣小炒;多款經典新造菜式味味都啱晒送啤酒🍻 . ——————————————————#鎮店小炒王 $108對於小炒王要求極高嘅小編表示好滿意👍🤤 鹹甜爽脆惹味剛剛好,多重層次口感. 仲加埋坊間少見嘅琥珀合桃😍 #酥炸脆皮牛坑腩 $98勁抵食夾大件… 牛坑腩內軟腍外酥脆❤️ 估唔到嘅係配埋個秘製咖喱汁竟然食落係有清新爽脆嘅感覺🐮#金薯蜜椒牛柳粒 $98黑椒味都算重.. 牛柳粒勁入味軟腍🤩主角其實係佢哋嘅金薯粒😂小編追住來食#蟹籽芥末蝦球 $118黃金+沙律蝦球嘅混合版😻醬汁同個脆皮夠薄身,輕輕包住爽滑蝦肉👍午市🥢+下午茶🍢仲有多款選擇,呢度全日供應嘅港式牛雜牛腩粉麵仲係由有6️⃣0️⃣年經驗嘅大師傅主理. 淨牛雜同牛三寶全部炆到勁軟腍入味🤩 鐘意食辣嘅建議一定要試埋佢哋自家製嘅足料辣椒油🌶️ 🔥 店主仲好貼❤️咁係餐牌上面為呢個炎炎夏日加配左$5️⃣升級巨型特版飲品. 除左港人至凍檸茶🍋外. 仲有多款升級選擇😻
——————————————————
#鎮店小炒王 $108