2021-10-22 134 views
又一間要拿拿聲寫既小店比上次更急因為佢得番8日(10月30)就結業好開心有朋友帶我黎食呢間小店我真心覺得從未試過既話,真係好可惜雖然佢未必係全香港最好食既漢堡但真係好值得係佢結業前黎試一下小店係由中環去尖沙咀既碼頭上層可以望住個海食飯再加上最近天氣涼涼地都幾爽YY!Burger $78 - $88Burger + Fries + Soft Drink $108其實跟餐會抵好多因為得2個女仔,驚食唔晒所以要左2個包,只係跟左一個餐因為即叫即製,所以等左十至十五分鐘Got Crab Burger9分個包微微煎香左,外面微脆,入面好鬆軟但略嫌薄左少少包入面個炸蟹餅係全蟹肉唔係薯餅/魚蛋餅入面加少少蟹肉扮蟹餅!好濃好濃蟹味,好正!Got Beef Burger 8分明明小店名係Got Beef但反而呢個冇蟹堡咁出色佢個漢堡扒係好鬆軟,好濃牛味但略嫌乾左少少但都好味既!Fries9分佢係用真薯仔,仲有啲薯皮係上面既真薯條!每條都好粗身!炸到外脆內軟咁,好好味!真薯條特別重薯味,係唔同啲既!問心,佢價錢係唔平但值囉麥記餐係平一大截,但用料根本唔同反正你儲多個四五十蚊都買唔到樓不如對你身體好啲食啲新
又一間要拿拿聲寫既小店
比上次更急
因為佢得番8日(10月30)就結業

好開心有朋友帶我黎食呢間小店
我真心覺得從未試過既話,真係好可惜
雖然佢未必係全香港最好食既漢堡

Burger $78 - $88
其實跟餐會抵好多
因為得2個女仔,驚食唔晒
所以要左2個包,只係跟左一個餐

因為即叫即製,所以等左十至十五分鐘
Got Crab Burger
9分
個包微微煎香左,外面微脆,入面好鬆軟
但略嫌薄左少少
包入面個炸蟹餅係全蟹肉
唔係薯餅/魚蛋餅入面加少少蟹肉扮蟹餅!
好濃好濃蟹味,好正!
Got Beef Burger
8分
明明小店名係Got Beef
但反而呢個冇蟹堡咁出色
佢個漢堡扒係好鬆軟,好濃牛味
但略嫌乾左少少
但都好味既!
Fries
9分
佢係用真薯仔,仲有啲薯皮係上面既真薯條!
每條都好粗身!
炸到外脆內軟咁,好好味!
真薯條特別重薯味,係唔同啲既!

問心,佢價錢係唔平
但值囉
麥記餐係平一大截,但用料根本唔同
反正你儲多個四五十蚊都買唔到樓
不如對你身體好啲
食啲新鮮啲,真材實料啲既野落肚啦
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • Got Crab Burger