2023-07-02 80 views
呢間新開冇耐,會員折扣日去食,全場爆滿侍應服務態度非常好,火鍋店特色係設一人一鍋,咁就唔怕跟同行者口味唔夾啦😍揀咗極品美國牛小排盛放題,湯底叫咗博多美人骨膠原啫喱雞白湯,超萌牛摩造型可愛又美味另一個揀咗蟲草花雞白湯,味道鮮甜呢度🈶任食自助區👉🏻多款前菜、壽司、甜品、雪糕及飲品,超多選擇😻見到有爆谷🍿️真係忍唔住要試吓,口感又脆又香甜仲有呍呢嗱味同埋朱古力味小泡芙,乳酪雪糕更加係要留肚食😋飲品除咗有一般嘅汽水及茶飲之外,仲有沙冰同果汁,無論係大人或小朋友都好啱飲用QR code落完單後就好快送到,牛肉方面,我就最鍾意極上美國牛小排、極品美國牛小排➕SRF美國和牛,食落非常嫩滑,唔係一般只有平價肉嘅火鍋店其他火鍋配料例如蟹籽墨魚滑、加拿大翡翠螺、蘑菇芝心堡丸等,都非常美味蔬菜亦好新鮮,熟食嘅日本一口芝士都很不錯👍🏻
呢間新開冇耐,會員折扣日去食,全場爆滿

另一個揀咗蟲草花雞白湯,味道鮮甜

呢度🈶任食自助區👉🏻多款前菜、壽司甜品、雪糕及飲品,超多選擇😻
見到有爆谷🍿️真係忍唔住要試吓,口感又脆又香甜

仲有呍呢嗱味同埋朱古力味小泡芙,乳酪雪糕更加係要留肚食😋

蔬菜亦好新鮮,熟食嘅日本一口芝士都很不錯👍🏻