2019-01-28 166 views
以前食過韓舍嘅燒肉,今晚比我發現原來佢哋都好多元化。上網望到佢哋原來有烤魚,一於係今晚挨個烤魚嚟食,Book咗四位入到去地方好闊落坐得好舒服,四人位我估可以坐到六人!落單嘅時候我哋嗌左魚生,每位竟然只係加$20,重點係每位$20仲有吞拿魚同帶子可以選擇,係等烤魚嘅時候上咗魚生值得一讚嘅係佢個吞拿魚雖然有少少筋,但係好肥美,三文魚都拍得住出邊放題嘅水準,最估唔到係一間食邊爐/燒肉嘅鋪頭魚生質素咁高!第二樣一定要讚嘅係呢個烤魚,條魚我估有兩斤幾重,好大條好好肉,加上條魚預先煎過,口感好好,一啲泥味都冇。加上配料好豐富有芫荽,芹菜芽菜,娃娃菜,重中之重係個湯底,好似煳辣湯底咁,有小小焦香味,食得出有好多香料炒成,好香好濃!望吓佢塊魚腩幾大塊好有心機有一個任我哋撈嘅冷盤,有唔同嘅香料俾我哋撈,可以自製麻辣冷盤冷盤選擇都好多有皮蛋豬皮豬耳豬肚牛肚....其實食完烤魚咁大條都好飽但我哋一於飽都繼續食好多菜丸肉俾我哋拎仲有羊肉唔怪得知魚生咁新鮮甜品櫃都有兩三行呀,唔單止有得食仲有得玩有得玩炒雪糕, 自製格仔餅,自製章魚小丸子甜品數量好多我都影唔晒我哋四人加埋魚生,最後每個人埋單都唔過200,好老實講

落單嘅時候我哋嗌左魚生,每位竟然只係加$20,

望吓佢塊魚腩幾大塊

冷盤選擇都好多有皮蛋豬皮豬耳豬肚牛肚....

其實食完烤魚咁大條都好飽但我哋一於飽都繼續食
好多菜丸肉俾我哋拎仲有羊肉

唔怪得知魚生咁新鮮

甜品櫃都有兩三行呀,唔單止有得食仲有得玩

有得玩炒雪糕, 自製格仔餅,自製章魚小丸子

甜品數量好多我都影唔晒

我哋四人加埋魚生,最後每個人埋單都唔過200,好老實講性價比真係高過放題好多!
食得好開心嘅一餐!