2022-04-26
🐂喜歡食牛扒嗎🙋🏻♀️我超級掛住🇯🇵大阪黑門巿塲裡面個間✅可以自己揀🐂部位😋食幾多就切幾多100g/200g/300g🔪切好就即刻拎去燒🔥因為啲牛夠曬新鮮❤所以食嘅時候只需要✅落啲鹽同埋✅黑椒就已經勁好食喇😍❤最近就比我發現到🈶️一間同我之前係大阪食過嘅體驗完全一模一樣嘅牛扒專門店@ 岩盤牛扒🐂佢哋一樣🈶️新鮮唔同牛嘅部位比你即塲選擇🐂🈶️牛柳、西冷、牛板腱、肉眼,後腰三角肉、封門柳、日本和牛等等❤將唔同部份嘅牛扒嘅美味推到高峰👍想食番餐價錢🈴️理而又高質嘅牛扒做晚餐❤呢間值得一試呀👍🐂牛扒套餐 $216:我今次揀咗肉眼扒 300g🔥配蒜蓉🧄鐵板鎖住啲牛肉汁❤加埋新鮮蒜蓉香噴噴👍每張枱都🈶️粉紅色海鹽同埋胡椒❤跟餐有埋佢地自家製嘅梅汁😋甜甜地超正呀👍加多$30轉埋set仲可以揀多三款食物👍我揀咗白飯、味增湯、茉莉茶☕️ 呢個價錢🈶️個質素嘅牛扒係絕對係抵食之選👍