2021-11-15
去咗海之戀商場嘅「 牛牛日式火鍋放題」食午市火鍋放題🧡覺得依到無論用餐環境丶服務同埋食物質素都好唔錯👍🏼我哋坐喺見到海嘅卡位,感覺特別正!午市火鍋放題有60或90分鐘用餐時間揀,我比較鍾意慢慢狂擦,揀咗90分鐘👍🏼然後我地揀咗[澳洲產頂級長期穀飼牛]放題餐(每位$218)依個餐任點嘅肉類除咗有「澳洲穀飼牛」,仲有「美國頂級牛肉」丶「嚴選特級牛肉」丶「綠之草原羊肩肉」同埋「丹麥皇冠豚梅肉」💗澳洲穀飼牛有牛味又滑嫩,羊肩肉我都好鍾意,味濃不羶~用手機QR code落單,點完轉個頭就即刻到👍🏼上菜速度好快,可以食好多round😆湯底一人一鍋,新口味「芫荽魚白鍋」落咗好多芫荽,好香好正!另外揀咗人氣「豆乳鍋」,豆香濃郁👍🏼養顏之選!另外配料以自助形式在雪櫃自取,擺放得非常整齊💗,雪櫃好夠凍,感覺好新鮮👍🏼蔬菜方面有好多選擇,有我好like嘅羽衣甘藍🥬丶紫准山丶台式蛋餃丶萵筍等等靚料⋯飲品選擇都多💗另外雪糕雪條,其中有2款Mövenpick雪糕🤤正喎!
嚴選特級牛肉