2023-02-21
六六六六火鍋 (天后).一入門口就被裝修驚艷到,係靚嘅,仲要服務都好好👍🏻.前菜食個話梅車厘茄,蕃茄仔搣皮後再浸話梅,勁酸但又幾好食先落鍋底,叫個台式養生人蔘白湯鍋再加沙嗲湯。沙嗲湯係因為店員表示新嘢同埋勁推介,果然冇介紹錯!前者有豆腐,紅棗等係個鍋底,勁好食.肉類叫左一牛一豬,極品安格斯牛小排加日本極品黑豚肉。牛小排同沙嗲湯底勁夾,肉味濃而且手切牛,又有咬口呢到連黑豚肉都非常之吸引,落係白湯同沙嗲湯一樣咁好食.海鮮叫左人頭各一,蟶子,鮑魚同海蝦。 有睇吓我哋都知蟶子係我哋必食嘅海鮮,呢度嘅鮑魚原隻吉住,另外隻蝦都好爽口.炸物叫左響鈴卷同炸魚皮,特別推介呢度嘅響鈴,同沙嗲湯非常之夾!.另外呢到嘅丸同餃都係手打同自家製,四色手打墨魚丸分別係芫荽鮑魚蟹子等,真係幾彈牙下.六六六六火鍋 (天后)天后永興街21號地舖
一入門口就被裝修驚艷到,係靚嘅,仲要服務都好好👍🏻
前菜食個話梅車厘茄,蕃茄仔搣皮後再浸話梅,勁酸但又幾好食
呢到連黑豚肉都非常之吸引,落係白湯同沙嗲湯一樣咁好食
六六六六火鍋 (天后)
天后永興街21號地舖