2024-06-12 446 views
BFF 之前喺九龍啟德食過已經念念不忘,  今日去銅鑼灣行街喺希慎UNBANHOOD 竟然發現Burger's Friend Forever. 太好喇, 佢地黎左CWB 開店以後可以多個地方食野. 價錢合理份量大仲要係好味. 佢地食物種類都好多, burger 都有十幾款, PASTA , SALAD , 仲有生酮系列. 我地一行3人叫3款BURGER1)爆汁脆雞肉漢堡 $85  真心個BURGER 好大個, 塊雞扒超大塊,個皮勁脆但內裡好juicy 好嫩.  個包有焗過脆脆地讚,  配料全部都係好新鮮嘅蕃茄紫洋蔥及生菜跟他他醬汁整個漢堡口感好鬆軟. 食完一個已經好飽. 2) 漁夫之堡($78)魚柳一樣好大塊仲要係好厚身炸到外脆內嫩 , 一口咬唔曬成個包,他他醬,芝士,厚切蕃茄,洋葱,生菜, 整個包有D 甜味, 幾好食.  仲配左韓式雞粒, 但真係唔係粒,係好大件. 好軟淋但外皮酥脆.  加配左牛油果香蕉奶昔. 好好飲好足料. 一定要試. 3) 特濃花生醬安格斯煙肉漢堡 Peanuts Butter Burger $92用美國穀飼安格斯漢堡扒, 超多肉汁, 內層好豐富配有焦香煙肉, 加

我地一行3人叫3款BURGER
1)爆汁脆雞肉漢堡 $85
2) 漁夫之堡($78)

用美國穀飼安格斯漢堡扒, 超多肉汁, 內層好豐富配有焦香煙肉, 加上特制香濃的花生脆粒醬汁, 非常邪惡但又真係好好味, 配番車打芝士, 蕃茄, 紫洋蔥,生菜, 口感好豐富出色, 仲要唔使一舊水. 抵食. 加配左薯格,超級脆少少辣椒粉惹味。
佢地全部食材都好新鮮. 全部即叫即做, 有誠意嘅小店. 支持小店.
之後我目標係試曬佢所有食物 .   仲有佢地都有儲積分送禮物. 記得同佢地攞積分卡呀
2024-06-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)