2023-11-02 2105 views
朋友生日就到,帶左佢去食好西😁😁餐廳位於旺角TOP商場,上到去大大塊霓虹燈,一眼就睇到,非常吸睛🥰入到餐廳,地方唔算大,但格局四正,坐得舒服😌而且環境唔會好嘈,好適合一路燒嘢食一路傾計👍尾聲仲可以額外有Haagen Dazs雪糕🍦😊今次用餐體驗唔錯,絕對可以book mark回訪🥰我地點左雨呢個餐,佢會先提供以下食材👇🏻👇🏻👇🏻A5和牛西冷四品和牛燒肉盛•A4岩手和牛三角腩•A4岩手和牛肩胛肉•A4岩手和牛和尚頭•A4岩手和牛後腰肉韓風瓷壺醬油牛肋肉比目魚西京燒鮑魚味淋魚乾頭Round已經咁豐富👍😋👍我個人勁鍾意佢哋A5和牛西冷。雪花紋理超靚,而且油脂豐富,口感juice,仲要勁香牛味🤤🤤🤤黑毛和牛薄切都非常推介👍另外佢哋嘅比目魚扒西京燒都好香,肉質非常嫩滑😋😋然後仲有110+品可以俾你自助下單,由小食、前菜、海鮮、雞、豬、牛、甚至西冷牛、蔬菜、甜品到雪糕等等,應有盡有,認真豐富👍👍不得不說佢哋嘅甜品幾岩我,全部都幾高質📍 八木橋日式燒肉 (旺角)旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖#超靚和牛西冷 #和牛 #極上和牛 #燒肉
朋友生日就到,帶左佢去食好西😁😁

今次用餐體驗唔錯,絕對可以book mark回訪🥰

我地點左雨呢個餐,佢會先提供以下食材👇🏻👇🏻👇🏻

A5和牛西冷

比目魚西京燒
鮑魚
味淋魚乾

黑毛和牛薄切都非常推介👍

另外佢哋嘅比目魚扒西京燒都好香,肉質非常嫩滑😋😋

不得不說佢哋嘅甜品幾岩我,全部都幾高質

📍 八木橋日式燒肉 (旺角)

#超靚和牛西冷 #和牛 #極上和牛 #燒肉放題 #高質美食 #人氣推介 #推薦餐廳 #旺角美食 #燒肉推介 #任食放題 #旺角top商場 #性價比高 #yummy #relax #Delicious #foodie #mkfood #香港探店 #meatlover #meat #bbq #japanesefood #japanese
2023-10-26
Type of Meal