2023-04-28
Towngas 旗下的Fine Dining 餐廳餐廳裝潢典雅,環境雅緻🥰而且服務員非常貼心有禮👍🏻我們當天點選了Set Lunch一試😋除了主菜做得好之外,甜品更加係一定要試👍🏻主食🐠香煎三文魚扒拌珍珠麵、濃香刁草醬三文魚肉質真的非常嫩滑可口😍珍珠麵口感QQ彈彈👍🏻好出色,個人好喜歡這個三文魚,覺得是必點之選😋🥩和牛西冷、迷你生菜,薯仔慕絲肉質粉粉嫩嫩,牛味超級濃郁👍🏻出色🐮烤牛胸腩配捲心菜沙律好滋味既輕食😋牛胸腩肉質軟綿好吃(忘記了呢個係咩sauce🤣不過好夾好好食)腌尖既我覺得唯一要挑剔既係呢個擺盤🙄同個牛胸腩撞哂色,視覺上唔好睇囉,貴為Fine Dining 餐廳應該要注意埋呢一點😉🧁 dessert platter當然重有我和朋友們最最最期待既甜品啦😍真的又靚又好食😋❤️甜品師Leo的出品真的從來無令我失望過架❤️我和朋友們食得最開心既真係個dessert set🥳食完真係會好開心架!真係好靚💕打卡一流吖嘛!而且味道都非常之好😋❤️舒適的環境,完美既甜品令我和朋友們的午餐體驗劃上完美的句號🥰
餐廳裝潢典雅,環境雅緻🥰
而且服務員非常貼心有禮👍🏻
我們當天點選了Set Lunch一試😋
除了主菜做得好之外,甜品更加係一定要試👍🏻
主食
🐠香煎三文魚扒拌珍珠麵、濃香刁草醬
三文魚肉質真的非常嫩滑可口😍
珍珠麵口感QQ彈彈👍🏻好出色,個人好喜歡這個三文魚,覺得是必點之選😋 🥩和牛西冷、迷你生菜,薯仔慕絲
肉質粉粉嫩嫩,牛味超級濃郁👍🏻出色 🐮烤牛胸腩配捲心菜沙律
🧁 dessert platter
當然重有我和朋友們最最最期待既甜品啦😍
真的又靚又好食😋❤️
甜品師Leo的出品真的從來無令我失望過架 ❤️我和朋友們食得最開心既真係個dessert set🥳食完真係會好開心架!真係好靚💕打卡一流吖嘛!而且味道都非常之好😋