Quick dinner sushi❤️ Oishiiiii😋🍣🥢💫..講起壽司立食🍣🥢,一定唔少得立鮨😍!今次同朋友黎左尖沙咀分店,店舖以日式裝潢感覺舒服,而且食材新鮮 (每天由築地✈️ 直運時令食材到港),但做到價格相宜既壽司主題立食店。當中壽司醋飯則以日本福井米製作,經已調配味道,不用點Wasabi 豉油已經好夠味添。🔸立鮨特上壽司盛合 $150牡丹蝦壽司,深海池魚壽司,北海道帶子壽司,中吞拿魚腩壽司,海膽壽司🔸海之幸盛合 $158北海道帶子壽司,珍寶甜蝦壽司,北海道活象拔蚌壽司,海膽壽司,牡丹蝦壽司🔸特上吞拿魚盛合 $170本鮪赤身壽司,中吞拿魚腩壽司,大吞拿魚腩壽司,碎蔥吞拿魚腩軍艦,火炙中吞拿魚腩壽司就算拼盤刺身都好新鮮肥美有光澤,果然高質立食呢!款款都係我愛吃的,當中火炙壽司,迫出魚油香🖤 令魚生更吸引,我更喜歡。另外亦單點左數款壽司,🔸大吞拿魚腩壽司 $48、🔸火炙左口魚邊壽司 $50、🔸三文魚壽司 $10,同樣有質數好味道。平日想簡單吃個高質壽司,我會推薦❤️!呢間立食店我真係食過好多次😚。..×××××ש尖沙咀金馬倫道23號金馬倫廣場地下D舖..

🔸立鮨特上壽司盛合 $150

🔸海之幸盛合 $158