2019-06-27 214 views
其實我一早已經決定左一定要食依間牛扒店,難得今日同朋友一齊嚟大埔,當然要來試吓!呢間牛扒店其實真係好抵食,大大碟之餘價錢又唔貴,一個餐$100都唔使,講緊嘅一個餐係,有鐵板牛,沙律,飯,湯或者嘢飲四揀三!(。・ω・。)ノ牛有三個選擇,有肉眼扒,西冷,同埋牛柳(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎),我選擇咗肉眼扒!+$25就可以變套餐 律,飯,湯或者嘢飲四揀三la٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و真係平到你唔信(*^^*)其實我初頭都係以為$25只可以揀一樣,點知店員同我講返$25係四揀三!講返個肉眼扒先啦,其實肉眼扒嘅份量好多,真係四揀三嘅飯湯同埋沙律,一定夠你食!肉眼扒好新鮮,店員係喺我哋面前切完磅完重量,我哋先再俾錢然後入座等上菜,切嘅時候其實真係睇得出好新鮮!鐵板上既肉眼扒好吸引,肉汁滿滿,厚度令人滿意,難怪咁多人排隊嚟食↖(^ω^)↗,因為真係一食難忘!

牛有三個選擇,有肉眼扒,西冷,同埋牛柳