2021-07-14
呢日同朋友特登黎食,因為好少有手工意粉加上呢個咁親民嘅價錢。呢日我地冇訂枱,12點左右到,點知原來好多枱已經book 咗,我哋要等有冇吉枱,好彩最後有張枱比我地🍝義大利手工寛條麵配白汁三文魚👉🏻d三文魚都好大塊!d汁又creamy!三文魚同白汁真係好match!職員送兩碟意粉黎個時問我地要唔要芝士,原來係即刻磨芝士粉落意粉度,好正👍🏻🍝義大利手工貓耳朵辣腸👉🏻好少見到有貓耳朵既手工意粉,都幾特別,所以叫咗呢個。個汁少少辣,好creamy,好掛汁。意粉好彈牙,好好味😋呢個意粉配搭好夾,又好足料🥤Lemonade 👉🏻杯lemonade 真係我飲過嘅最好味!唔會好酸,亦唔會好甜,唔似d人工味道咁好假!🍰Tiramisu👉🏻我哋叫野食個時叫埋,食完先送上黎,因為太受歡迎,驚會冇晒,點知真係我地之後聽到隔離枱叫個時已經冇哂!個tiramisu 真係超好味!佢好smooth 同creamy,但係一d都唔膩,亦唔會好甜!超好味👍🏻👍🏻👍🏻