📍宏 (尖沙咀)「宏」嘅卷蛋一向出名,估唔到甜品以外嘅選擇都唔少。優惠套餐嘅性價比仲好高。套餐附送:日式沙律/麵豉湯,茶/汽水🔸SET A $185🔺日式薯條厚切薯條外脆內軟,配紫菜調味粉更加滋味。🔺牛肉壽喜燒壽喜燒鍋份量極多,兩個人食啱啱好。牛肉睇紋理似係薄片西冷,肉質軟嫩又唔會令湯汁油淋淋。牛肉底下仲有大量野菜,吸收晒湯汁。整體比想像中高質😍!🔺大卷蛋我哋揀咗雲尼拿味。蛋糕口感鬆軟,中間嘅忌廉好似雪糕咁幼滑。🔸SET B $210🔺溫野菜紅蘿蔔、白蘿蔔、秋葵、蒟蒻簡單以醬油、糖燉煮,又腍又入味。🔺迷你三彩丼迷你吞拿魚飯|迷你鰻魚飯|迷你海藻烏冬麵嚟到先知一啲都唔迷你🫣。一碗係我平時一餐食嘅飯量。吞拿魚蓉多到啖啖都有魚食❤️。鰻魚又大又厚,餐廳仲要貼心到有俾山椒粉。不過烏冬嚟到變咗蕎麥麵😆。🔺軟雪糕(北海道牛奶/抹茶)我哋揀咗抹茶味。又濃又香,同抹茶專門店有得比。📍宏 (尖沙咀)尖沙咀金巴利道9號美麗華廣場1期4樓408號舖
📍宏 (尖沙咀)

套餐附送:日式沙律/麵豉湯,茶/汽水

🔸SET A $185

🔺日式薯條
厚切薯條外脆內軟,配紫菜調味粉更加滋味。

🔺牛肉壽喜燒

🔺大卷蛋
我哋揀咗雲尼拿味。蛋糕口感鬆軟,中間嘅忌廉好似雪糕咁幼滑。

🔸SET B $210

🔺溫野菜
紅蘿蔔、白蘿蔔、秋葵、蒟蒻簡單以醬油、糖燉煮,又腍又入味。

🔺迷你三彩丼
迷你吞拿魚飯|迷你鰻魚飯|迷你海藻烏冬麵

🔺軟雪糕(北海道牛奶/抹茶)
我哋揀咗抹茶味。又濃又香,同抹茶專門店有得比。

📍宏 (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道9號美麗華廣場1期4樓408號舖