2023-12-29
上IG睇人打卡就多,今次終於忍唔住拉咗朋友仔嚟食喇哈哈🤪Lunch時間上到去都唔少人幫襯,同埋天花板放左好多唔同顏色嘅乾花上,好靚😚女仔嚟到一定鍾意我哋嗌咗兩個lunch set ,首先會比蒜蓉包同埋兩個餐湯,個餐湯好特別用過貓貓杯載住,未飲已經加分,蒜蓉包烤果夠香脆,幾開胃原條鰻魚意大利飯鰻魚厚肉,肉質都幾嫩滑又唔會有啲細骨,意大利飯係用鰻魚汁煮食,好香好有咬口,飯粒唔會過硬啱啱好酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉 軟殼蟹外脆內軟,炸得唔會油膩,而我鍾意佢嘅貶意粉每一條都充滿着香濃嘅忌廉醬汁,仲有淡淡嘅黑松露味,好快俾我食晒了Affoqato 呢個十分之另外有驚喜嘅咖啡😚將一杯特濃嘅意大利咖啡倒入去雲呢拿雪糕入邊,然之後慢慢攪勻佢,雪糕嘅甜味亦都會慢慢滲出咖啡嘅苦,味道意外地非常夾,但兩樣都唔會搶咗大家嘅味道,非常之出色
原條鰻魚意大利飯
酥炸軟殼蟹黑松露扁意粉