2022-07-06 124 views
今日放假去咗觀塘極尚大喜屋食個中午放題。星期一至五食足三粒鐘都係$218-真係抵食。一入到餐廳已經見到自助區好多熟嘢食物可以攞嚟食。凍蝦、蜆、炸物、菜仲有酸菜魚tim 。再行前啲又有沙律小食,飲品區、雪糕甜品連軟雪糕機都有😆真係好happy!坐埋位梗係即刻叫刺身食先啦!油甘魚、希靈魚、北海道帶子、象拔蚌、赤貝、螺片、赤蝦。樣樣都好新鮮好味呀😋和風黑松露吞拿魚、蝦膏海佬、魚子醬伴文甲魷魚、柚子胡椒左口魚邊、醬燒赤鯥魚、黑松露油甘魚、池魚王。平時食放題好少叫壽司食,但今次見到啲壽司好特色,好似赤鯥平時好少食到。同埋啲壽司飯細細舊,食多幾舊都唔怕飽😆風味淋燒魚乾我最愛送啤酒一流🍻西京燒比目魚、黑椒蜜汁一口牛、鹽燒牛舌、燒溫室甜菠蘿🍍呢啲都係我食放題必食之選一口牛同牛舌又淋又好味、燒菠蘿勁鮮甜西京燒比目魚都唔錯😋蟲草花煲花膠烏雞湯個湯勁大塊花膠正呀😋香草牛油煮大蜆啲蜆大隻啖啖肉香草牛油好香😍食埋兩個手卷仔真係飽飽啦!
今日放假去咗觀塘極尚大喜屋食個中午放題
星期一至五食足三粒鐘都係$218-真係抵食。

坐埋位梗係即刻叫刺身食先啦!

風味淋燒魚乾
我最愛送啤酒一流🍻

西京燒比目魚、黑椒蜜汁一口牛、鹽燒牛舌
、燒溫室甜菠蘿🍍呢啲都係我食放題必食之選
一口牛同牛舌又淋又好味、燒菠蘿勁鮮甜西京燒比目魚都唔錯😋

蟲草花煲花膠烏雞湯
個湯勁大塊花膠正呀😋

香草牛油煮大蜆
啲蜆大隻啖啖肉香草牛油好香😍

食埋兩個手卷仔真係飽飽啦!