2021-07-04
西班牙海鮮飯 $198海鮮擺盤好令,海鮮份量都比得多,不過蝦肉有啲失望,食落啲蝦肉好梅好散,其他海鮮都正常,辣蕃茄味的飯好香,總結飯比海鮮好食🤣雖然味道吾係超級好食,但呢個價錢黎講都幾抵食 6.8/10西班牙蛋餅 $48好奇西班牙蛋餅係咩味所以先叫,雞蛋中間有啲火腿洋蔥同煙肉,蛋餅比較乾,味道好普通,我吾會再試,個人都係中意韓式雞蛋捲多啲 6.5/1」西班牙油條 $68甜品好有驚喜,外皮香脆,入面雞味香濃,食落好似沙翁的餡料,好好食😍仲有朱古力醬可以點黎食,超級邪惡😆表面有灑左啲砂糖,仲有淡淡的肉桂味,perfect match😋😋 7.8/10mojito $78叫第二杯半價🤣入面放左好多生果,食左幾粒士多啤梨同藍莓,少少酸甜,好似水果菜加酒酒,好飲😋
西班牙蛋餅 $48
西班牙油條 $68