2022-07-11 20 views
一向都好鐘意食粉麵類,有時食得太多港式粉麵、米線,都會想食下越式湯粉,湯底清甜而不膩,呢間位於銅鑼灣既越南餐廳既越南粉就岩晒我口味🥰🌟美國安格斯生牛肉湯粉湯河好大碗,鮮嫰既安格斯生牛肉淋上滾湯,仍能保持幼嫰口感🤤牛肉湯底清甜而不膩,咸味適中,加上蔥花同洋蔥🧅,令湯底味更加突出鮮味🥰河粉幼滑,好掛湯👍🏻☺️🌟香茅豬扒撈檬豬扒炸得香脆,入口充滿香茅既香味☺️,檬粉淋上秘製醬汁拌食,酸甜開胃🤩加上生菜、蘿蔔絲令口感更加豐富🥰🌟三上小食拼盤共三款小食,有雞翼、蝦餅、春卷,雞翼係蒜蓉牛油味,香脆惹味。最令我回味無窮係手打蝦餅,成塊蝦餅都係由蝦肉製成,咬落超爽口彈牙👍🏻👍🏻🤩真係好好味🤤🤤🤤🌟蝶豆花青檸沙冰粉紫色既蝶豆花青檸沙冰賣相好吸引,味道酸甜,仲有蝶豆花獨有既味道👍🏻☺️🌟芒果益力多沙冰軟綿綿既沙冰消暑解渴一流☺️芒果同益力多味道平衡,值得一試

🌟美國安格斯生牛肉湯粉

🌟香茅豬扒撈檬

🌟三上小食拼盤

🌟蝶豆花青檸沙冰

🌟芒果益力多沙冰
軟綿綿既沙冰消暑解渴一流☺️芒果同益力多味道平衡,值得一試
  • 生牛肉湯粉