La Parrilla Steakhouse

2024-05-15 122 views
母親節搵左間好正既餐廳慶祝係大館附近一間充滿異國特色的餐廳 坐得舒服外 服務員亦好有禮貌 感覺很好適逢母親節 除了有每日lunch set 也有母親節套餐我們點了平時的lunch set 有前菜主菜配菜還有飲品首先有自家製香草芝士長麵包 好香芝士味Steak Tartare生牛肉塔好有驚喜 肉質新鮮 混合不同香料放在麵包上一齊吃好開胃 難怪是人氣前菜Fugazetta Empanada第一次食這個阿根廷傳統食品 外形像餃子烤至金黃色 切開有多汁的奶酪和洋葱 好特別Dry Aged Beef Burger阿根廷菜必點牛 所以叫了這個漢堡 漢堡好厚好有牛味 芝士微焦溶溶地 加上阿根廷青醬 生菜和新鮮蕃茄 份量剛剛好Rigatoni Picante 辣味通心粉粗而短 醬汁不會太辣 蕃茄醬汁好開胃食到呢度都有D飽肚感 還有兩個配菜呢Garlic & Truffle mash potatoes好綿滑既薯蓉 充斥住黑松露既香味Field Green Salad 沙律菜好新鮮Lunch set $218 性價比高 下次要試下升級既牛😋😋
母親節搵左間好正既餐廳慶祝
係大館附近一間充滿異國特色的餐廳