2022-07-15
每個月一次同同事食Team lunch😆我哋都好鍾意食越南野,有同事食過呢間話唔錯就提議去,食到好滿足🥰♥ 越式炸豬手撈檬 $118炸豬手係即叫即炸,店員好貼心提醒我哋要趁熱食如果唔係凍咗就會淋,熱辣辣放入口炸豬手好皮脆,半肥瘦肉質口感好好♥ 西班牙黑毛米紙卷 $78米紙卷皮好薄,包著黑毛豬,入面有生菜、檬粉、蘿蔔,點埋醬汁食酸酸甜甜好開胃♥ 美國安格生牛肉粉 $78我地揀左金邊粉,,金邊粉份量好足料,湯底味道夠清飲埋都唔會好頸渴,生牛肉質夠軟腍好嫩滑,安格斯牛果然濃厚牛肉味👍👍 同同事一致推介♥ 特式鵝肝醬法包 $58法包配料好豐富,分別有鵝肝醬、扎肉、生菜、青瓜同紅蘿蔔絲,一啖食落夠晒滋味😋 配搭好夾♥ 香草焗牛筒骨配法包 $108呢個我真係第一次食,睇落以為冇肉嘅牛筒骨冇乜特別,但係原來牛骨先係精粹,香濃嘅油脂搽上法包食真心好正♥ 金輪三式雞翼 $178去邊都不可缺少嘅雞翼😆 三式分別有鹹蛋黃(超濃!),蒜蓉牛油🧈同埋是拉差醬(比較辣🥵),每隻都炸到好香口♥ 椒鹽軟殼蟹 $128炸得香脆酥軟,椒鹽好入味唔使點醬都好可口!份量好足大大隻♥ 白桃沙冰$35沙冰夠哂消暑♡ 越南嘢多人
♥ 越式炸豬手撈檬 $118
♥ 西班牙黑毛米紙卷 $78
♥ 美國安格生牛肉粉 $78
♥ 特式鵝肝醬法包 $58
♥ 香草焗牛筒骨配法包 $108
♥ 金輪三式雞翼 $178
♥ 椒鹽軟殼蟹 $128
炸得香脆酥軟,椒鹽好入味唔使點醬都好可口!份量好足大大隻
♥ 白桃沙冰$35
沙冰夠哂消暑
♡ 越南嘢多人食先好,d碟頭都好大份,多啲人就可以試咗幾樣唔同嘅菜式,之後會再Encore🥰