2019-09-25 171 views
• A5飛驒牛燒肉二人套餐🐮 •💵Price: $1180🍴Food: 4/5❤️-呢個套餐標榜提供精選A5飛驒牛既十個部位比大家!有八款係燒肉,包括西冷、肉眼芯、里脊肉、上後腰脊肉、臀骨肉、和尚頭心、龟之子同友三角。有啲名聽都未聽過,不過真係差唔多食哂成隻牛咁滯😂另外兩款就會係以炙燒壽司咁呈上,一款係赤身,屬於外側後腿肉,肉味比較香濃,牛味重啲。另一款係霜降牛,油脂豐盈,入口即溶。話哂都係飛驒牛,質素真係無得頂架喇!睇相都睇到牛肉既油花分佈平均,食落油香滿溢,肉質軟嫩,每個位置都各有口感、特色,好好食👍🏻個餐除左牛都仲有個野菜拼盤比大家既,等大家食肉之外都有啲菜落下肚,唔會有太膩既感覺。另外仲個茶碗蒸、漬物、湯、白飯同甜品!都算好豐富架!👌🏻
• A5飛驒牛燒肉二人套餐🐮 •
💵Price: $1180