2023-05-05 45 views
Happy Friday 去中環食晚餐真係好有氣氛,呢間嘅食材更加係好高質,坐係窗邊食飯更加係好chillPink Russian $108 淡淡嘅粉紅色好靚,易入口,飲落creamy,好香奶味,非常啱女仔飲Bittersweet Memories $128 面層鋪滿咖啡粉,飲落好香咖啡味,酒味濃SMOKY BEEFY SHORT-RIBS $298上菜開蓋有陣陣煙燻香味,牛肉口感軟腍,入口香滑 ,配合埋bbq汁真係好惹味,配菜鷹嘴豆味道都不錯😋M7 WAGYU BEEFY WELLINGTON$598呢個真係必試👍🏻係我食過嘅威靈頓牛柳之中數一數二😍 M7和牛嘅生熟程度剛剛好,冇血水流出黎,牛味香濃,口感嫩滑外層酥皮唔易散開,好香牛油味,裡面包裏住黑松露及雜菌蓉,味道唔會過濃,完全冇搶到牛肉嘅香味甜品叫咗朱古力➕紅莓Cupcake,前者朱古力味香濃得黎又唔會過甜,後者食落香甜💕

Pink Russian $108

Bittersweet Memories $128
面層鋪滿咖啡粉,飲落好香咖啡味,酒味濃

SMOKY BEEFY SHORT-RIBS $298

M7 WAGYU BEEFY WELLINGTON$598