悅滿軒

House of Joy
2023-07-14 352 views
返工嗰陣有同事介紹去美孚呢間餐廳食嘢❤️雖然要喺地鐵站上山,但係食物同環境確實好好👍🏻遠少少都值得!沙律方面,我哋揀咗兩款✨🫰🏻烤阿根庭紅蝦牛油果沙律配熱情果油醋汁沙律賣相好精緻,加咗啲好靚嘅花花去點綴,蝦肉好鮮甜,仲有我好鍾意食嘅牛油果㖭!🫰🏻日本紅蟹西柚沙律配柚子油醋汁另外呢款就係日本紅蟹,蟹肉都好多,仲加咗啲柚子,味道非常之清新!最特別嘅係有鵪鶉蛋!主食方面,就叫咗以下呢兩樣✨🫰🏻烤澳洲龍婽尾配烤露筍,青檸慕斯汁大大隻嘅澳洲龍蝦尾呈鮮橙顏色,賣相鮮艷又耀眼,不過唔係得個樣,啲龍蝦肉真係好多,真材實料!🫰🏻慢煮美國牛小排配蕃茄汁意大利麵牛小扒口感嫩滑,而且超香嘅牛肉味道!配埋酸甜嘅意粉,大滿足!

沙律方面,我哋揀咗兩款✨
🫰🏻烤阿根庭紅蝦牛油果沙律配熱情果油醋汁
🫰🏻日本紅蟹西柚沙律配柚子油醋汁

主食方面,就叫咗以下呢兩樣✨
🫰🏻烤澳洲龍婽尾配烤露筍,青檸慕斯汁
🫰🏻慢煮美國牛小排配蕃茄汁意大利麵