2021-04-10
三文魚親子丼 (三文魚、三文魚籽、飛魚籽) $75本身忍口唔食魚生既我破例揀左佢既三文魚飯。因為實在太•吸•引•啦!四大片三文魚,每塊都係厚切,而且好新鮮😍😍魚籽份量都唔少🤤見我後面未照哂相已經開餐就知幾好味🤪燒一夜魚干定食 $75一開始見到個名真係一頭問號😂但見到烤魚出黎個刻真係嘩~出黎~烤魚大到隻碟都放唔哂,令我聯想到電視劇係火堆邊原條燒魚既畫面😂(唔好吐嘈我lol) 烤魚有焦香味,加埋岩岩好既鹽味同檸檬汁,完全會食唔停!❤️唯一考慮就係難d維持儀態,因為太大條魚,所以都會食得狼狽少少🤣以午餐黎講依間性價比好高,午市雖然款式唔多,但味道同質素都好有保證。不過因為入面既位唔多,平日午市只做到2pm,我個日中午12:30去食,未夠1點已經聽到店主話供應完畢,亦無得外賣,所以有興趣真係要早d去。
燒一夜魚干定食 $75