2024-09-03 1034 views
係OpenRice 網上預付左個套餐<鹿兒島A5和牛 松露鵝肝海鮮宴+任食日本牡蠣> $686.8 未連加一 清酒同啤酒飲品都係任飲 餐廳唔算好大,大約有十約個坐位 全部座位都係吧枱圍住中間個師父燒串燒 💯第一道上-黑松露和牛他他-啲牛上面有好多洋蔥,因為我唔食所以撥開晒😂伴碟仲會有一啲蒜蓉,Wasabi,黑松露 淨係撈埋呢啲一齊食都已經好好食,好香💯第二道上-海鮮拼盤-一人一條當日有長腳蟹腳一隻生蠔兩隻蝦兩個螺,全部都好鮮味👍🏻第三道上-炭燒串燒-共四款有雞翼,粟米,豬五花同雞頸肉同一般爐燒既唔一樣,炭燒係真係香好多💯第四道上-炙燒鵝肝和牛壽司鵝肝好夠油香味和牛肥美第五道上-和牛漢堡扒丼有肉汁,但本身個人唔‘’好”漢堡扒 所以冇所特覺得好食🫠👍🏻第六道上-店員推薦另外加錢單點左每人一隻燒蠔,都好香好多汁同鮮味 第七道上-鹿兒島A5和牛火鍋唔知點解我食落啲牛好有煙燻定食落有啲似煙肉味🙃可以已經開始飽?所以覺得唔係好驚豔到我 💯第八道上-任食日本牡蠣需要上晒前面既菜式,先會開始可以追加啲蠔係好creamy咁既質地,唔會有鐵鏽味,多汁 **如果唔係淨係最後先追加會比較好因為可以一路食啲其他
係OpenRice 網上預付左個套餐

餐廳唔算好大,大約有十約個坐位
全部座位都係吧枱
圍住中間個師父燒串燒

伴碟仲會有一啲蒜蓉,Wasabi,黑松露
淨係撈埋呢啲一齊食都已經好好食,好香

💯第二道上-海鮮拼盤-一人一條當日有長腳蟹腳
一隻生蠔兩隻蝦兩個螺,全部都好鮮味

👍🏻第三道上-炭燒串燒-共四款
有雞翼,粟米,豬五花同雞頸肉
同一般爐燒既唔一樣,炭燒係真係香好多

💯第四道上-炙燒鵝肝和牛壽司
鵝肝好夠油香味和牛肥美

第五道上-和牛漢堡扒丼
有肉汁,但本身個人唔‘’好”漢堡扒 所以冇所特覺得好食🫠

👍🏻第六道上-店員推薦
另外加錢單點左每人一隻燒蠔,都好香好多汁同鮮味

第七道上-鹿兒島A5和牛火鍋

💯第八道上-任食日本牡蠣
需要上晒前面既菜式,先會開始可以追加
啲蠔係好creamy咁既質地,唔會有鐵鏽味,多汁
**如果唔係淨係最後先追加會比較好
因為可以一路食啲其他野又食下生蠔
淨係最尾先不停食生蠔就會覺得有啲膩**🫣
2024-08-06
$820 (Dinner)