2022-08-09
🕖時段-星期二夜晚7點幾到餐廳得返一張枱 不過見都每枱都唔算食好耐_▫️黃金堡 The Gold Standard $178▫️Honbo漢堡2.0 $158 _兩款burger都係厚到不得了 個口撐到最大都咬唔到成個😂黃金堡用2x4oz牛肉+double芝士 vs honbo 2.0 係4x2oz🥩+triple double芝士🧀 兩款burger都有酸瓜 洋蔥🧄 自家製醬汁而黃金堡就有埋煙肉🥓 同生菜🥬面包鬆軟帶牛油香🍞 牛肉好厚身 咬開中間粉嫩 連埋半融芝士好好食🤤煙肉煎到好脆身 生菜爽口 酸瓜切到好薄一片片(我平時食burger會撩走酸瓜 但呢個切薄左好易入口!)burger來講唔平但好好食😭_▫️水牛辣雞翼 $78雞翼偏大隻 啲肉幾嫩 醬汁稠身 有啲辣! 如果再入味啲就更好😝_🍽環境餐廳唔大只有7枱 座位闊落有海景 去到啱啱卡位個枱食完所以有得坐窗邊😀 個日落雨無咁靚 但都好有feel
7點幾到餐廳得返一張枱 不過見都每枱都唔算食好耐
▫️黃金堡 The Gold Standard $178