2024-07-16 245 views
第一次食Mobin已經覺得好高質, 原來依家喺Eaton Hotel 都開左, 咁梗係要再試啦!成間餐廳嘅環境好舒服, 有勁多打卡位, 我哋揀咗望住落地玻璃坐, 好舒服, 成個感覺好relax💛 過一個悠閒既下午都唔錯👉下火 Get Angry呢個pasta嘅名好特別, 原來用咗我最鍾意嘅芫荽, 真心好下火, 又好味, 意粉掛滿佢哋嘅自家製芫荽醬, 一啲都唔腬好清新, 鍾意食芫荽嘅朋友就唔好錯過啦👉焦乾酪玉米片配三色醬 Nachos食墨西哥菜就梗係一定要叫Nachos, 熱辣辣脆卜卜嘅玉米片配搭埋蕃茄他他同埋牛油果醬, 一塊接一塊, 完全停唔到口👉Sourdough Sandwich佢有三種配搭風可以揀, 我哋就揀咗混合芝士, 芝士有拉絲, 出奇地一啲都唔漏, sourdough 保持住溫度, 配埋咖啡絕配👉Tonic Espresso & Ginger Latte好飲! 配埋環境更加好飲, 有驚喜嘅係ginger latte一啲都唔會過甜,, 配埋拉花打卡更靚

👉下火 Get Angry

👉焦乾酪玉米片配三色醬 Nachos