2024-01-04 1674 views
從食評中選擇食肆的確有參考價值 當然都會睇下是打手還是真正評語 香港素食店舖已經唔多 近年經濟環境差 就更所餘無幾了 想搵間高質素食就更難 環境 服務 食物同樣有水準 實在是難能可貴 第一次來試 印象很好 有七八成入座 算是很不錯 叫咗個二人餐已包括紅棗茶 燉湯 兩份前菜 兩份主食 炒飯 甜品 價格很合理 食物質素很高 服務很貼心 很優質 完全吸引客人再來 見到在座都幾多是熟客 我應該會再來吧!如果想要優質食物及服務 我會選擇留港消費 起碼慳番好多交通時間及費用 最重要是食物安全 有保證 食得放心 優質人材及店舖 都要靠香港人支持 努力維持經營💪🏻💪🏻💪🏻😊